Ansøgning om kørekort skal du udskrive og medbringe til første teorilektion

 VIGTIGT!!!!!!!

Gå ind på nedenstående link og find ansøgning om kørekort og udskriv ansøgningen, den består af 8 sider, alle sider skal udskrives og medbringes til første teorilektion.

Du kan udfylde side 1 inden du udskriver den, som vist på billedet, du skal udfylde ALLE felter hvor jeg har skrevet 123456.Kørekortnummer og kategori er til dem der skal have motorcykel kørekort, ved kategori skriver man de kørekort man har i forvejen, ved ansøgning vedrørende kørekort til: sætter man kryds i A1 eller A2 eller A det man gerne vil erhverve.

På nedenstående link kommer du til færdselsstyrelsens hjemmeside, til højre på siden står der "mere information" lige under det er der et link ansøgning om kørekort, klik der og du kommer til selve ansøgningen som du så skal udskrive, 8 sider i alt.

Når du har de 8 sider klipser du dem sammen med en klipsemaskine i venstre side af ansøgningen 4-5 steder ned ad venstre side på ansøgningen, så du kan åbne den som en bog. Som vist på billedet, side 1 øverst og side 8 nederst.

http://www.fstyr.dk/DA/Korekort/Ans%C3%B8gning-og-fornyelse-af-k%C3%B8rekort/Ans%C3%B8gning-om-k%C3%B8rekort.aspx

Mor og far skal give lov, hvis man vil have kørekort inden man er 18 år.

Du må begynde på kørekort med 16 år og ni måneder.

Du må gå til køreprøve med 17 år, gør du det, skal du køre med en ledsager til du bliver 18 år.

Når du så fylder 18 år, må du køre uden en ledsager, du skal ikke til nogen prøve når du fylder 18 år.

Mor og far skal give lov, hvis man vil have kørekort inden man er 18 år, der skal udfyldes en samtykkeerklæring fra dem der har forældremyndigheden, den skal afleveres til din kørelærer gerne sammen med lægeerklæringen.

Jeg har sat et billede ind med en samtykkeerklæring.

 

Kørsel med ledsager

 Der er nogle regler som ledsager skal opfylde, jeg har sat et billede ind med en ledsagerblanket som i store træk, fortæller det meste der skal være opfyldt for ledsager.

Vil du have uddybende information kan du gå ind på www.sikkertrafik.dk

De har svar på de fleste spørgsmål der måtte være.